Bunt Renovatie is een specialist op het gebied van dakrenovatie van hellende daken. Bunt Renovatie is uiterst deskundig op dit gebied en heeft een goede naam opgebouwd in het renoveren van daken van zowel kleine als grote oppervlakten.

Enorme keuze

Maar ook voor uw gevelrenovatie is Bunt Renovatie uw adres. Bunt Renovatie kan doormiddel van nieuwe gevelbeplating uw bedrijfspand er weer compleet als nieuw laten uitzien. Bunt Renovatie heeft een enorm aanbod aan allerlei soorten gevelbeplatingen en heeft keuze uit een gigantisch kleurenscala. Voor elk type bedrijfspand hebben we dan ook wel een passende oplossing, waardoor uw bedrijfspand na oplevering er weer als nieuw bij zal staan!

Asbest? geen probleem!

Een vaak voorkomend probleem bij renovatie van oudere panden is het feit dat er vaak gebouwd is geweest met asbest. Bunt Renovatie heeft zich gespecialiseerd op het gebied van verwijderen en saneren van asbestdaken en –wanden. Bunt Renovatie regelt alles van vergunningen tot afvoeren van het asbest.

Vrijblijvende offerte

Heeft u de wens om een bedrijfshal of loods te laten renoveren, informeert u dan geheel vrijblijvend wat Bunt Renovatie voor u kan betekenen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen en dit te vertalen naar een passende en scherpe offerte.