Bunt Metaalbouw, gevestigd in Ter Apel, is uw partner op gebied van bedrijfshal- en loods constructies. Of het hierbij nou gaat om grote bedrijfshallen voor bijvoorbeeld de agrarische sector of een kleine loods, niks is te gek voor Bunt Metaalbouw.

Van fundering tot afwerking

Bij Bunt Metaalbouw gaat u voor een totaalconcept. Van fundering tot afwerking en alles wat er tussen zit wordt door Bunt Metaalbouw verzorgt. Zo heeft Bunt Metaalbouw een enorm grote keuze aan dak- en wandplaten waarmee de bedrijfshallen opgetrokken worden. U heeft daarbij keuze uit talloze profielen en kleuren, waardoor we in staat zijn een unieke uitstraling voor uw bedrijfshal of loods te creëren. Ook voor de afwerking zoals goten, ventilatie, lichtstraten en nog veel meer heeft Bunt Metaalbouw een grote keuze voorhanden.


Isolatie en energiebesparingen

Uiteraard denkt Bunt Metaalbouw met u mee waarbij het gaat om energiebesparing, isolatie en milieutechnische aspecten. Op basis van jarenlange ervaring in onze sector zijn we op de hoogte van alle mogelijkheden op dit gebied.


Ook voor een standaardconcept

Verder heeft Bunt Metaalbouw ook een groot aantal standaard concepten op de plank liggen. Hierdoor kunnen dure ontwikkelingstrajecten overgeslagen worden en bent u verzekerd van een beproefd een doordacht ontwerp. Uiteraard zijn op deze standaardconcepten de door u verlangde aanpassingen door te voeren.

 

Vrijblijvende offerte

Heeft u de wens om een bedrijfshal of loods te laten bouwen, informeert u dan geheel vrijblijvend wat Bunt Metaalbouw voor u kan betekenen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen en dit te vertalen naar een passende en scherpe offerte.